Ανδρέας Μανθόπουλος

Γεννήθηκε το 1974 στην Κόρινθο. Είναι γιός του Κορίνθιου  Μανθόπουλου  Γιώργου και της Αγιοθοδωρίτισσας Παρασκευούλας  Σοφία.
Είναι παντρεμένος με την Γσεμέλη  Βαρβάρα με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Διαμένει στον Οικισμό «ΜΑΣΙΑΡΙ» .

Αποφοίτησε από το Λύκειο Κιάτου και σπούδασε οδοντοτεχνίτης.  Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη βιομηχανία. Συμμετείχε επί σειρά ετών στο Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ των Αγίων Θεοδώρων “ΤΗΡΩΝ”. Συμμετέχει ενεργά ως εθελοντής στο Σύλλογο για την Προστασία του Δάσους “Οι Άγιοι Θεόδωροι”.

Αποφάσισε να συμμετέχει στο Τοπικό Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης  «Με τους Πολίτες Μπροστά», του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη,   καθώς κίνητρό του αποτελεί η εσωτερική του ανάγκη και θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο του, με στόχο να εργαστεί με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ανιδιοτέλεια για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της πόλης των Αγίων Θεοδώρων που αγαπά. Άλλωστε όπως πολλάκις αναφέρεται, τόσο σε κατ’ ιδίαν όσο και σε δημόσιες συζητήσεις, ότι το σημαντικότερο για όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, είναι να οραματίζεται, να εφευρίσκει και να υλοποιεί, οτιδήποτε οδηγεί τον τόπο που κατοικεί, δραστηριοποιείται και μεγαλώνει τα παιδιά του, στην πρόοδο.

Μόνο με άοκνη προσπάθεια, επιμονή, και προσήλωση στο στόχο δύναται να είναι χρήσιμος στη κοινωνία, στην πόλη, στον Δήμο και εν γένει στην πατρίδα σου.