Θεόδωρος Πέτρου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Αγίους Θεοδώρους. Πτυχιούχος Πληροφορικής και τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Επιχειρώ ως ιδιοκτήτης εταιρείας Πληροφορικής και Digital Marketing. Είμαι Project Manager και Business Analyst με καινοτόμα έργα και εφαρμογές που υλοποιήθηκαν και για τον  μεγαλύτερο Δήμο της χώρας. Συμμετείχα στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και Horizon 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης . Επίσης, είμαι μέλος του Project Management Institute, Google Partner με πιστοποιήσεις στα Grow Greek Tourism, Google Analytics  & Google Ads. Έχω ασχοληθεί και με τον κλάδο των ακινήτων ως συνεργάτης σε επιχείρηση Real Estate και με την πλατφόρμα AirBNB.

Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας την περίοδο 2016-2019. Δημιουργός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτημάτων και ενημέρωσης δημοτών “Menoumeloutraki”. Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Αγίων Θεοδώρων (ΛΕΜΑΘ), έχω υπάρξει μέλος και εθελοντής δασοπυροσβέστης στο Σύλλογο Προστασίας του Δάσους “Οι Άγιοι Θεόδωροι” αλλά και στον Πολιτιστικό σύλλογο “Tο Πράθι”.

Οραματίζομαι ένα Δήμο πρότυπο που θα ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη, θα βασιστεί στις νέες τεχνολογίες, στην άμεση συμμετοχή του δημότη για την επίλυση ζητημάτων της καθημερινότητας αλλά και στον σχεδιασμό μακροπρόθεσμων βιώσιμων στόχων.