ΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΝΗ (ΣΟΦΗΛΕΝΑ) ΠΑΣΧΕΝΤΗ

Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής, όπως και οι περισσότεροι της γενιάς μου και διαμένω μόνιμα στο Λουτράκι.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Κοζάνη, έχω εργαστεί στο παρελθόν στη ΔΕΥΑ Λουτρακίου- Περαχώρας στο χημείο και στο βιολογικό καθαρισμό, όπως επίσης και σε μελετητικό γραφείο συμμετέχοντας σε εκπόνηση στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, καθώς και σε διοικητική υποστήριξη σε συστήματα ποιότητας. Παλαιότερα έχω συμμετάσχει σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για το Δήμο μας.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια marketing, managment καθώς και Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου Ποιότητας τροφίμων. Είμαι κάτοχος του ECDL Progress Certificate και μιλάω άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο εργάζομαι σε διαδικτυακό φροντιστήριο και συμμετέχω σε δραστηριότητες πειραμάτων χημείας για παιδιά.

Επιπλέον είμαι επιτυχούσα στο πλαίσιο της δράσης <<Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε 56 Δήμους και 37 Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/ φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών>>.

Εθελοντικά συμμετέχω σε εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς και σε φιλοζωικές δραστηριότητες.

Θέτω την υποψηφιότητα μου με τον Κώστα Λογοθέτη, που εκτιμώ βαθύτατα, στο συνδυασμό «Με τους πολίτες μπροστά», αφού αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά.