Σταυρούλα Λέζου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας όπου και ζω μόνιμα. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Οικονομάκη και έχουμε δυο παιδιά. Τον Λεωνίδα 20 χρονών και την Ειρήνη 18 χρονών.

Τελείωσα το Λύκειο και στην συνέχεια σπούδασα στο ΤAFE COLLEGE  στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, την Αγγλική γλώσσα και Βιβλιοθηκονομία.

Είμαι ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης «Almira Shipyard» που εδρεύει στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Πίστη μου είναι πως ο Άνθρωπος είναι οι ρίζες του και ρίζες του Ανθρώπου είναι ο πολιτισμός. Έτσι, από πολύ νέα ήμουν μέλος θεατρικών, χορευτικών και διάφορων άλλων πολιτιστικών ομάδων του τόπου μου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το 2010 πήρα μέρος στις Δημοτικές Εκλογές στον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη  «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»  Εκλέχθηκα και τιμήθηκα με την θέση Προέδρου Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, όπως επίσης και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Λιμενικού Ταμείου ,Πολιτιστικού, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ.α.

Αποφάσισα να μετέχω και στις φετινές Αυτοδιοικητικές  Εκλογές , γιατί  πιστεύω πως το έργο που ξεκινήσαμε το 2010 ΠΡΕΠΕΙ να έχει συνέχεια.

Πιστεύω ακράδαντα πως οι Δημότες μας , στα πέντε χρόνια που πέρασαν είχαν την ευκαιρία να συγκρίνουν.

Ήρθε η ώρα που οι Δημότες μας μπορούν να καταλάβουν πως με τον Κώστα Λογοθέτη και την παράταξη «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»

                      ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ