Χαράλαμπος Δ. Σπανός

Διατηρώ Φαρμακείο στα Ίσθμια από το έτος 1999. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει αρχίσει  από τα φοιτητικά μου χρόνια που έχω  διατελέσει ως συνδικαλιστής, αλλά και στον επαγγελματικό μου χώρο έχω διατελέσει μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας.

  Από το 2006 έως το 2010 είχα εκλεγεί  τοπικός σύμβουλος  στην δημοτική κοινότητα Ισθμίων όπου με τους συνεργάτες–τοπ. συμβούλους  είχαμε συμβάλλει στην δημιουργία της λαϊκής αγοράς των Ισθμίων και του δημοτικού γηπέδου της περιοχής  μου.

  Έχω επίσης συμβάλλει και σε αθλητικά δρώμενα του δήμου μας και ποδοσφαιρικές ομάδες  ως γενικός γραμματέας του ΑΟ. ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ, ως πρόεδρος του Α.Σ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΙΣΘΜΙΩΝ αλλά και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ από το 2009 έως  το 2017.

  Στον τομέα του πολιτισμού  έχω διατελέσει και γενικός γραμματέας του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ισθμίας .

  Επιπροσθέτως είμαι και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

  Εν τέλει με την υποψηφιότητα μου θέλω να συμβάλλω στην συνέχεια της δημιουργικής προσπάθειας, η οποία είχε ξεκινήσει  το 2011 έως 2014 με την παράταξη ″ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ″ Στην οποία πάλι ήμουν υποψήφιος και υλοποιήθηκαν στην δημοτική κοινότητα Ισθμίας τα  εξής έργα :

 1) Νέο νεκροταφείο Ισθμίας,

2) Μελέτη νέου δημοτικού σχολείου,

3)υδροδότηση οικισμού Αγίας Μαρίνας.