Χρήστος Σταματίου

Γεννήθηκα στους Αγίους Θεοδώρους το 1981 και από το 1988 ζω μόνιμα στο Καλαμάκι Ισθμίας.

Ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση το 1999 και σπούδασα Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου καθώς και της στρατιωτικής μου θητείας εργάστηκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για 2 χρόνια σε δημόσια έργα που είχε αναλάβει η εταιρεία «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΛΛΑΣ».

Επιστρέφοντας δούλεψα για 10 συναπτά έτη στον ΓΕΡΜΑΝΟ Αγίων Θεοδώρων. Εδώ και ένα χρόνο εργάζομαι στην επιχείρηση ALMIRA SHIPYARD που εδρεύει στους Αγίους Θεοδώρους.

Επίσης διατηρώ την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ) «ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ» μια καινοτόμο μορφή επιχείρησης που προσφέρει σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής πρωταγωνιστώντας σε πλειάδα έργων καινοτόμου και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με τον ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ένα Δήμο, πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης. 

Σκοπός και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και προόδου.