« Εξαφανισμένοι, Πρωτοπαππά και Κοντός»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                               

                                                                                                            ΛΟΥΤΡΑΚΙ 17-5-2019

 

«Εξαφανισμένοι, Πρωτοπαππά και Κοντός»

 

 

Απών ο κ. Κοντός μετά την πρόκληση μας και την προτροπή μας, να δώσει το συντομότερο συνέντευξη τύπου για να «αποκαλύψει» τα περιβόητα στοιχεία για τον Κώστα Λογοθέτη.

Εξαφανισμένη όμως και η έχουσα την πολιτική ευθύνη για όλη αυτήν την παρακμή,    κ. Πρωτοπαππά,  η επικεφαλής του  Συνδυασμού στον οποίο ανήκει ο κ. Κοντός,  που κατευθύνει και εκτρέφει ανθρώπους που ακολουθούν την Γκεμπελική μέθοδο (πες πες κάτι θα μείνει). Γιατί ας μη γελιόμαστε ο        κ. Κοντός δεν είναι και δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από ενεργούμενο της          κ. Πρωτοπαππά  και του γνωστού εργολάβου  που επειδή δεν του επιτρέψαμε να κατασχέσει την περιουσία του Δήμου μας,  ψάχνει στηρίγματα και συμμάχους για να το επιτύχει.

Και φυσικά αποτελεί μεγάλη μας τιμή ο εργολάβος να στέφεται με τόσο μένος εναντίον του  Κώστα Λογοθέτη,  ακριβώς επειδή υπερασπίστηκε και τελικά προστάτευσε τη δημοτική περιουσία, όπως όφειλε να κάνει ως δήμαρχος.

 

Κυρία Πρωτοπαππά,  διαπράξατε το μεγαλύτερο πολιτικό λάθος και μάλιστα με τη χειρότερη παρέα.  Εμείς  κατανοούμε ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του πανικού σας από τις μετρήσεις που έχετε και έχουμε στα χέρια μας.  Δε συγχωρούμε όμως και δε θα συγχωρήσουμε ποτέ αυτή τη βρώμικη απαράδεκτη και συκοφαντική μεθόδευση.

 

Με συκοφαντίες,  ψέματα,  λάσπη και  κιτρινισμό κανείς δε στάθηκε όρθιος.  Δυστυχώς όμως,  σε αυτή την προεκλογική περίοδο είναι το μόνο που προσφέρετε στον τόπο.

Τώρα πλέον μαζί με την ανεπάρκειά σας και την απόλυτη ακαταλληλότητά σας για το αξίωμα του δημάρχου,  αποδείξατε επιπλέον τη  μικρότητά σας και τη βρώμικη αντίληψή σας για τα κοινά.

 

Και αν κάτι δεν είναι έτσι όπως το περιγράφουμε, σχετικά με τη δική σας ευθύνη, έχετε την υποχρέωση να εκδιώξετε τώρα από το συνδυασμό σας τον κ. Κοντό.

Παρουσιαστείτε κυρία Πρωτοπαππά και πάρτε θέση.

Φτάνει πλέον το κρυφτό.

 

                                                                                   

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Please follow and like us:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *